Ez valami új: Gent városa amellett kampányolt, hogy együk meg a karácsonyfát, aztán jött a valóság
A belga élelmiszer-ügynökség más véleményen volt, mint a városi tanács.
A belga élelmiszer-ügynökség más véleményen volt, mint a városi tanács.
A Tisza-vezér annak ellenére emlegette pozitív példaként a szlovák adóreformot, hogy Fico kormánya 20 százalékról 23 százalékra emelte az általános forgalmi adót 2024 őszén.
A kisfiú a Három kívánság című műsorban mondta el a meglepő kívánságát.
A költségvetésre jelentős csapást mérne, a családok nem éreznének semmilyen hatást, a külföldi cégek profitja tovább hízna. Oláh Dániel közgazdász írása.
Rákkeltő anyagok – kiderült, melyik három összetevő a legveszélyesebb az élelmiszerekben.
Fehérbabot hívott vissza a Tesco.
Sorra hívják vissza az élelmiszert a boltok a szalmonella lehetséges jelenléte miatt.
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal 35 energiaitalt vizsgált.
A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a terméket ne fogyasszák el.
Pozitív fejlemény, hogy az utóbbi években nagyon sok intézkedés történt világszerte az élelmiszer-pazarlás csökkentése érdekében.
Az alternatív élelmiszer sárból, vízből margarinból és sóból készül.
Új utak a Magyar Nemzeti Bank döntéshozói előtt.
Jelentősen megemelték a kötelező akciózás megszüntetésével a kiskereskedelmi láncok az érintett alapvető élelmiszerek árát, noha a felvásárlási árak nem nőttek.
A KSH friss adatai szerint a kiskereskedelmen belül az élelmiszer-forgalom volumene 3,2 százalékkal haladta meg a megelőző évi szintjét, míg havi bázison csak a nem élelmiszer-forgalom tudott érdemben növekedni. A Makronóm Intézet elemzője értékeli a ma közzétett kiskereskedelmi adatokat.
Az idei búza minősége gyengébb, felvásárlási ára visszaesett. Az időjárási kockázatok mellett továbbra is a geopolitikai feszültségek és játszmák a gazdák fő ellenségei.
A francia Gourmey célja, hogy a sejttenyésztett húspiac első globális szereplőjévé váljon.
Interjú a magyar célokról, az ukrán csatlakozás jelentette kihívásokról és a laboratóriumi húsról.
Inkább saját szakácsot rendeltek Párizsba.
A gyártó szerint ezt nevezhetjük „nemzeti ízpreferenciának”.
Az Európai Bizottság zöld utat adott, megkérdeztük az Agrárminisztériumot, ők mit szólnak hozzá.